Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Intalnire Ministrul Economiei, Comertului si Turismului

                                                                                  Intalnire Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose cu asociatiile patronale din turism
Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose s-a intalnit astazi, 13 ianuarie a.c., cu reprezentantii asociatiilor patronale din industria de turism.
 
In cadrul discutiilor, Ministrul Mihai Tudose le-a declarat celor prezenti ca una dintre prioritatile mandatului sau o reprezinta adoptarea unei noi Legi a turismului care sa permita o mai buna reglementare a sectorului, in sensul cresterii calitatii serviciilor turistice din tara noastra si o mai buna promovare a industriei pe pietele externe. In acest sens, a fost agreat un calendar de lucru cu membrii asociatiilor reprezentative din industria de turism, astfel incat, pana la data de 15 februarie a.c., sa fie definitivata forma proiectului de lege care va fi supusa dezbaterii publice.
 
La randul lor, reprezentantii asociatiilor patronale din turism, i-au solicitat Ministrului Economiei, Comertului si Turismului continuarea programelor de promovare existente care s-au dovedit eficiente si consultarea prealabila cu mediul de afaceri in elaborarea noilor strategii care vor reglementa acestor sector. ”Continuam ceea ce este bun in materie de programe de promovare a turismului dar doresc sa implementam noi forme de sprijin pentru aceasta industrie, astfel incat sa creasca ponderea acestui sector in Produsul Intern Brut al Romaniei”, le-a declarat celor prezenti, Ministrul Mihai Tudose.
 
Cu aceeasi ocazie, Secretarul de Stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, Bogdan Pandelica le-a prezentat participantilor la discutie avantajele si beneficiile infiintarii Institutului Roman de Comert Exterior pentru promovarea turismului, acesta oferind sprijin pentru participarea la targuri si expozitii internationale de profil dar si o mai buna reprezentare a intereselor operatorilor de turism din tara noastra pe pietele externe, prin structura de reprezentanti comerciali ai Ministerului Economiei, Comertului si Turismului.
 
La intalnire au participat: Lucia Nora Morariu – presedinte ANAT, Liviu Moraru – secretar general ANAT, Corina Martin – presedinte Asociatia de Promovare Litoral – Delta Dunarii si vicepresedinte ANAT, Mohammad Murad – presedinte Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Radu Enache – presedinte Federatia Industriei Hoteliere din Romania, Maria Stoian – presedinte fondator A.N.T.R.E.C. Romania, Nicu Radulescu – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.
banner_MECT_stema-rotunda_scris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Florin Chilian va primi Discul de Aur și Discul de Platină
Next post Editura Nemira – Valentin Nicolau