Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Despre colaborarea BCR-ului cu ANAF

BCR estimează că timpul de acordare a unui credit va scădea cu 60%, după încheierea protocolului de colaborare cu ANAF

 

Banca Comercială Română (BCR) a încheiat un protocol de colaborare cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), prin care simplifică semnificativ procesul de acordare a creditelor prin eliminarea documentelor de venit pentru clienții ale căror venituri sunt raportate la ANAF.

Din dorința de a îmbunătăți permanent experiența clienților noștri, BCR continuă să investească în simplificarea procesului de creditare. Odată cu încheierea acordului cu ANAF, clienții cu venituri stabile nu vor mai fi nevoiți să obțină documentele de venit de la angajator fiind suficientă semnarea, în momentul solicitării creditului, a unui Acord de consultare a evidențelor ANAF. Estimăm că, facilitarea procesului de creditare va genera o scădere a timpului de aprobare a dosarului de credit cu 60%, ceea ce înseamnă credite rapide și timp câștigat pentru clienții noștri”, a declarat Roxana Cristea, Șef departament credite persoane fizice, BCR.

BCR le oferă clienților care își încasează veniturile în cont BCR posibilitatea de a obține credite de nevoi personale, carduri de credit sau descoperit de cont în maxim 3 ore de la momentul depunerii cererii de credit. Fie că solicită un credit de nevoi personale, un card de credit sau un credit de casă, clienții cu venituri stabile vor economisi, de acum timpul alocat în trecut pentru obținerea documentelor de venit.

În cazul clienților care realizează venituri care nu se regăsesc în evidentele ANAF, banca poate solicita în continuare documente suplimentare de venit.

Sigla_BCR

Despre BCR si Erste Group

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 509 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – aproape 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 16.2 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul primului trimestru din 2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 202,6 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 56,1 %. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10,2%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Cum a distrus comunismul spiritul de initiativa – spune Achim Irimescu
Next post Imaginea pe care agricultura Romaniei o poarta la Bruxelles: o ”agricultură subdezvoltată”