Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Cum alegem cea mai buna apa de baut?

Cum ne protejam de boli, dar si cum sa alegem cea mai buna apa de baut?

DURITATEA APEI este una dintre cauzele principale ale bolilor, anume blocarea organelor si sistemelor organismului.

De asemenea, aveti grija si ce fel de apa beti, cititi eticheta mai intai: REZIDUL SEC la 180°C… câte mg/litru… si sa fie cat mai aproape de rezid zero.

Dr.Naturopat Robert Morse ne sfătuiește: “Apa naturală provenind din izvoare, fântâni, râuri, lacuri și apa de la robinet conține elemente minerale/reziduuri, care au fost colectate în urma contactului cu solul și cu rocile. Majoritatea surselor de apă conțin o mulțime de impurități, inclusiv chimicale provenind din precipitații, de la ambarcațiuni, canalizare și pesticide. Elementele minerale din aceste surse de apă sunt ANORGANICE. Există o mare diferență între mineralele din corpul omenesc și cele din sol. Elementele minerale din pământ (care sunt Anorganice) nu au aceeași frecvență electronică cu cele din corpul omenesc și cele din materia VEGETALĂ. Mineralele elementare (din pământ) sunt INERTE. Ele au sarcini electromagnetice foarte mici. … Odata ce au pătruns în organism prin peretele intestinal, mineralele ANORGANICE acționează numai ca stimulenți. Sarcina lor electrică este scăzută, de aceea ele NU pot trece prin peretele membranei celulare. (Sursa: “Să trăim sănătos fara toxine” dr.naturopat Robert Morse)

Totodata, nu uitati ca in fiecare dimineata sa va hidratati CORECT (in functie de volumul celular al fiecaruia); aceasta actiune este necesara pt eliminarea toxinelor și celulelor moarte rezultate din metabolismul care a avut loc pe timpul nopții. Efectele care ne distrug sănătatea din cauza apei încărcate cu minerale Anorganice (Reziduuri).

glass-of-water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Primul salon de vinuri care promoveaza turismul viticol din Romania
Next post Dermatoza Nodulara Contagioasa si riscul de extindere a bolii in România