Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Un eveniment marca Oxygen Events: “Lecții învățate” & “Gala Performanței”

 Oxygen Events lansează într-o lună de sărbătoare cea de a 4-a ediție a unui altfel de eveniment care s-a bucurat de un real succes în anii trecuți “Lecții învățate…Un concept nou care aduce mai aproape realitățile societății românești într-o atmosferă destinsă în care    dezbaterea face casă bună cu  actul artistic. Este o altfel de conferință, dinamică, incitantă și plină de conținut. O dezbatere la cald cu personaje reale ale scenei economice și financiare românești.       Evenimentul este organizat cu sprijinul  Asociației Române a Băncilor, Băncii Transilvania – banca întreprinzătorului român, Raiffeisen Bank, Patria Bank, CEC Bank și  Libra Internet Bank și reunește profesioniștii din mediul de business, antreprenoriat și industrii creative, financiar-bancar și IT.coperta

Valentin Lazea, economistul șef al Băncii Naționale, Andrei Rădulescu, senior economist la Banca Transilvania și Radu Crăciun, CEO BCR Pensii analizează ce s-a  întâmplat în 2016, perspectivele dezvoltării României pe termen mediu și care sunt provocările la care este expusă România  sub influența  factorilor interni și internaționali, reformele necesare pentru a crește PIB-ul potențial și gestionarea riscului macroeconomic și rolul politicii fiscale.

„Lecții învățate …”, cel mai interesant eveniment al sfârșitului de an. O radiografie a economiei românești privind performanța în ultimii ani, cu participarea unor personalități recunoscute și apreciate în lumea financiar-bancară și economică din țara noastră. „Lecții învățate …” la Teatrul Național București. În rolurile principale: deputat Andreea Paul, autoarea cărții     “Puterea economică a femeilor“, Steven van Groningen și  Radu Grațian Ghețea, președinții Raiffeisen Bank și CEC Bank, Valentin Vancea, COO Banca Comercială Carpatica, membră a Grupului Patria   Bank, Mirela Iovu,  vicepreședinte CEC Bank, Alex Moise și Elena Ionescu, directori industrii creative Banca Transilvania și Libra Internet Bank, Florin Dănescu,    președinte executiv ARB, Sorin Mîndruțescu, CEE Cloud Director&Country Leader for   Romania, Oracle și antreprenorii Andreea Roșca și Mona Dîrțu, autoarele cărții “Cei ce schimbă jocul”, Daniela Bololoi, Gabriel Chicioreanu, Sebastian Gheorghiu, Rusanda  Cojocaru, Leonard Rizoiu și Florentina Opriș.                  

Și ca în fiecare an Oxygen Events va decerna Premiile Performanței  în cadrul celei de a 4-a ediții a Galei Performanței prin care recunoaștem, prețuim și răsplătim performanța în   domeniul bancar, antreprenorial și al industriilor creative. Pe scenă vor urca cei care s-au confruntat și au depășit obstacolele și situațiile deosebite și au reușit să obțină rezultate în 2016. Pentru  nimeni drumul nu a fost ușor, tocmai de aceea considerăm că inovația, inițiativa și    performanța trebuie sărbătorite.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/12/05/nu-stii-unde-faci-revelionul-2017-de-ce-sa-nu-l-faci-la-palatul-parlamentului/

http://turismhoreca.ro/ce-facem-de-revelion-2017-cele-mai-bune-oferte-de-cazare/

http://turismhoreca.ro/turism-si-lifestyle-cum-ne-reincarcam-bateriile-ne-raspunde-turismhoreca-ro/

http://turismhoreca.ro/cele-mai-bune-oferte-de-revelion-2016-2017-vezi-oferte-tui-travel-center/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Ambasadorul Germaniei la București: există o “dezvoltare pozitivă” a economiei românești
Next post Nu știti dacă se poate schia la munte? Au fost deja deschise aproape 4 pârtii având condiții bune!