Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

De ce să vii la GastroPan Sibiu 2017

GastroPan revine ca-ntotdeauna cu o noua editie a expozitiei de la Sibiu (23 – 25 martie 2017), care iti va pune la dispozitie cele mai proaspete informatii de pe piata internationala, precum si ultimele inventii. Mai exact, daca veti vizita evenimentul atunci veti avea posiblitatea de a afla mai multe despre: soluţii şi tehnologii de panificaţie, patiserie şi cofetărie, utilaje pentru producerea industrială a pastelor făinoase, a îngheţatei şi a ciocolatei artizanale. In cazul ultimei, trebuie sa mentionam ca ea este preparata din cele mai bune ingrediente si cu cea mai mare manastrie, cu o tehnologie de ultima ora si, ghiciti ce inseamna asta: o ciocalata mai buna! Toate acestea va vor fi aratate chair in fata ochilor vostri, deci veti avea parte de un adevarat spectacol!

De asemenea, una dintre principalele atractii, ca sa spunem asa, de la aceasta eidtie va fi inovatia food-truck – care vor fi expuse vizitatorilor; sunt niste rulote de tip food-truck – , insa, aceasta nu este singura surpriza din acest an, pentru ca au aparut si noi tehnolgii in cazul ingredientelor simple, precum ouăle, spre exemplu: ouă lichide, ouă pudră, inovații pentru prelucrarea, păstrarea și transportarea lor. Toate acestea au scopul de a va arata ca principalul deziderat al acestor noi masinarii este de a mentine si raspandi prepararea unor mancaruri sănătoase. In acelasi timp, vor fi arate doar acele ingrediente, materii prime și tehnologii care pot ajuta companiile in vanzarea si fabricarea unor bunuri de calitate superioara: freshuri și smoothie-uri, răcoritoare din fructe și legume cu vitamine, soluții și ingrediente pentru o alimentație fără gluten și fără lactoză.

Sa nu uitam ca exista si un premiu! Cele mai mari premii vor fi Pâinea Anului 2017 fabricată industrial, Pâinea Anului 2017 realizată artizanal precum și Tortul Anului 2017, insa nu va faceti griji, nu sunt doar premii, ci si trofee care vor fi decernate pentru cel mai bun produs de patiserie, cele mai frumoase creații artistice din aluat de panificație și cele mai uimitoare sculpturi din fructe și legume, creații artistice din pastă de zahăr și ciocolată și pentru cel mai sofisticat platou culinar.

Alte articole:

http://www.drinkfood.ro/2017/02/01/alte-sfaturi-pentru-eliminarea-senzatiei-de-dulce/

http://topwines.ro/?p=8793&preview=true

http://www.drinkfood.ro/2017/01/24/lifestyle-regim-strict-de-slabire-cu-supa-de-varza/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/18/te-ai-despartit-de-iubita-si-nu-stii-cum-sa-scapi-de-durere-cateva-solutii-aici/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Profit mare din crescătorie de iepuri!
Next post SPRIJIN PENTRU FERMIERI