Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Cafeaua de la fermieri, adevărata cafea!

Lumea cafelei se aseamana destul de mult cu cea a vinurilor. De ce? Pentru ca si in cazul cafelei conteaza momentul cand o culegi, unde, deci regiunea, tipul de soi, care se leaga de celalalte criterii mentionate anterior. Bine, sunt mai multe lucruri care trebuie mentionate. Dar ganditi-va cum ar fi o cafea realizata de fermieri, pentru ca despre asta vorbim azi in articol. Ar fi o super cafea, de altfel, si exista, asta pentru ca fermierilor are toate aceste calitati pentru a face o cafea sa aiba toate proprietatile necesare pentru a castiga denumirea de “calitate”. 

Poti face incerca mereu orice cafea direct de la fermieri, dupa cum te simti tu la acel moment si chiar cu ajutorul a felurite modalitati de facere ca: espresso, latta, Americano, cappucinno – totul cu ajutorul doar a unei masinarii.

La recomandarea noastra va propunem BeanZ Café care au aparate de o adevarata calitate superioare fata de multe altele. Testati-le singuri!

 

Compania are fermieri priceputi care realizeaza o cafea naturală de super calitate şi tocmai de aceasta unele cafele sunt denumite dupa ei (ca exemple: Syeh din Indonezia, Suyapa din Honduras ori Luiz Alberto din Brazilia), astfel promovand produsele lor, regiunile in care se face acel tip de cafea, dar si turismul.

De pilda, un exemplu de cafea pe care il au cei de la BeanZ Cafe este Vrei cea cu: note usoare de ciocolată, nuci, migdale coapte si dulceaţă finuta de nuga – Suyapa din Honduras. Dar poate doresti o cafea mai seducătoare, care mixeaza notele calde de caramel şi condimente, ca nucşoara şi piper alb, impreuna cu un gust de unt –  Sumatra, Indonezia la 1700 m altitudine cultivata.

Pentru mentinerea prosperitatii cafelei ai nevoie de niste condiţii optime de depozitare, care trebuie sa respecte regulile de baza, adica protejarea ei de: aerul, umezeala, căldura şi lumina. Pentru asta sunt capsulele de la BeanZ Cafe.

Daca stii insa cu exactitate care este timpul de fierbere ori temperatura apei şi raportul ideal între cantitatea de cafea şi volumul apei, atunci te poti declara un adevarat artist al cafelei, daca nu, atunci poti incerca un espressor de cafea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post ANASTASIA, DRAGOSTEA MEA
Next post AVINCIS ŞI CULTURA VINULUI ÎN ROMÂNIA