Europa Travel

Publicitate în derulare

1 / 7
Europa Travel
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
4 / 7
Jameson
5 / 7
Avincis
Europa Travel

Profit mare din crescătorie de iepuri!

Cum un hobby se poate transforma intr-un job. O fata foarte ambitioasa pe nume Andreea-Diana Matei, avand cultivata de mica iubirea fata de iepuri, carora le facuse un culcus unde sa stea si sa mananci pe balcon, a decis la un moment dat, mai tarziu, sa-si schimbe domiciliul in comuna Aninoasa, iar aici, a venit cu gandul de a-si incepe propria ei firma. Stiind ca nu are destule fonduri pentru a infiinta firma, Andreea s-a gandit sa aplice si sa preia fondurile europene de 16.000 de euro. Aceasta mica afacere de familie a reprezentat un scop in sine inca demult timp, inainte de 28 de ani cand a ineput afacerea, dar nu avea destui bani pentru a incepe lungul drumul spre succes.

Fondurile nerambursabile pe care le-a primit fata a reusit sa o propulseze intr-o afacere de succes, iar acuma, aceasta si-a infiinta ferma cu 420 de iepuri care are drept angajati pe ea si pe parintii ei; mai tarziu, aceasta a renovat-o tot prin fonduri europene: „Inceputa ca o pasiune, cresterea iepurilor a devenit, in timp, o afacere rentabila, in care merita investit”, a spus Andreea-Diana Matei din comuna Aninoasa, judetul Dambovita.

Cand aceasta a aplicat pentru modernizarea fermei, Andreea s-a gandit sa-si creasca numarul de iepuri de la 440 la 540, dar si dimensiunea economica a fermei cu ajutorul arendei de 0,60 hectare de suprafata agricola si avand scopul principal de crestere a bazei furajere care le sunt folosite de patroni pentru a-i hrani pe iepuri. Acuma, probabil va intrebati cum ii vinde, nu? Pai prin internet! E foarte simplu, ei pot fi achizitionati incepand cu pretul de la 25 de lei pentru un mascul de o luna si jumatate si pana la 40 de lei pentru femela, insa exista si iepuri foarte scumpi la 200 de lei, daca doriti o rasa aparte.

Alte articole pe aceeasi tema:

https://agricult.ro/2017/02/07/ce-trebuie-sa-stii-daca-vrei-sa-ti-infiintezi-o-cultura-de-capsuni/

https://agricult.ro/2017/02/06/dulceata-de-trandafiri/

https://agricult.ro/2017/02/04/idei-de-afaceri-cultura-sofranului/

https://agricult.ro/2017/02/03/idei-de-afaceri-cat-de-profitabila-e-cultura-de-morcovi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post SUBVENȚII ȘI CERERI
Next post De ce să vii la GastroPan Sibiu 2017