CE – Agenția Italiană pentru Comerț Exterior vă invită să vizitați Pavilionul Italiei (D-21) la FoodService&Hospitality Expo, care se desfășoară în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie 2025 la Hala Laminor (Bd Basarabia, nr 256, sector 3) din București.

Vor fi prezente 13 societăți italiene care vor expune produse alimentare italiene de calitate și care sunt interesate să întâlnească potențiali parteneri de afaceri (la acest link catalogul firmelor expozante).
Expozanții italieni vor prezenta o selecție foarte diversă de produse tradiționale și inovative invitându-vă într-un periplu în opt regiuni italiene, renumite pentru vocația lor agroalimentară: Apulia, Campania, Emilia-Romagna, Lazio, Lombardia, Piemont, Toscana si Veneto. Produse prezentate variază de la cafea la conserve vegetale și de roșii, la uleiuri de măsline, preparate din carne și brânzeturi, fructe uscate, preparate din trufe și ciuperci, făină, covrigei “taralli”, torroni, dulciuri ți altele.
Programul de vizitare a expoziției este următorul:sâmbătă 8 noiembrie 2025: 09:00 – 19:00 duminică 9 noiembrie 2025: 09:00 – 18:00 luni 10 noiembrie 2025: 09:00 – 18:00
Vă semnalăm faptul că pe 9 noiembrie la ora 12:00 va fi lansată oficial în România cea de-a X ediție a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, având ca temă “Bucătăria italiană: sănătate, cultură și inovație”. Inaugurarea va fi urmată de o demonstrație culinară cu degustare susținută de chef Antonio Passarelli “Italia de gustat, sănătate de trăit” .
Pe întreaga durată a expoziției vor avea loc în Pavilionul Italiei (D-21) demonstrații culinare realizate de chef Marco Favino și pizzaiolo Giovanni Santarpia care vor ilustra utilizarea produselor firmelor expozante și nu numai.
Participarea este destinată exclusiv profesioniștilor din domeniu (importatori, distribuitori, chef, e-commerce, buyers F&B din retail și hoteluri, profesioniști din horeca și catering, magazine de delicatese etc.).







