Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Ferma apicolă, printre cele mai profitabile afaceri de azi!

Astazi, in agricultura, din ce in ce mai multe persoane se (re)orienteaza spre apicultura. Asta deoarece, conform datelor oficiale ale Ministerului Agriculturii, in Romania potentialul melifer este foarte ridicat, intrucat flora se dezvolta foarte usor si, in plus, este si cultivata. Asa ca, albinutele au ce “sa pape” din primavara pana in apropierea iernii. Ca sa nu mai vorbim necesare investirii intr-o afacere ca apicultura, indiferent de domeniu, ea nu este deloc pretentioasa.

Dar de unde vin toti banii? Simplu, din foarte multele metode pe care le ofera aceasta activitate, care, la randul lor, aduc bani cu nemiluita. Pentru majorarea eficientei, apicultorii folosesc, cel mai des: dimensionarea optima a stupinei; practicarea stuparitului pastoral intensiv sau mentinerea unor familii puternice samd.

Mai ales daca esti pasionat de stuparit, atunci veniturile tale o sa creasca garantat! Fii ca Daniel Ionut Rolea, un baiat din Arges. Avand in familie deja pesoane deprinse cu activitatea stuparitului, acestea l-au ajutat sa-si insuseasca activitatiile si bazele domeniului. Astfel ca, dupa ce a luat foarte buna hotarare, in anul lui 2013, de a infiinta o exploatatie de 30 de stupi, acesta a reprezentat inceputul unei afaceri foarte profitabile! In plus, Ionut Rolea s-a mai si informat cu privire la ce este nevoie sa faci pentru a avea venituri cat mai mari, participand diverse cursuri de formare profesionala.

Preluand si cultura unui membru din familie, Rolea a ajuns sa aiuba 1.46 ha de pasune, gradina familiala si livada, alaturi de alte aproape 200 de familii de albine.

In anul 2014 a mai primit si subventii accesand Masura 112, din moment ce avea 14.27 UDE inregistrate si conditiile incadrate in tipar, mai exact 40.000 de euro (cat poate primi o persoana, cel mult, in respectiva activitate).

Proiectul depus prezenta majorarea profitului obtinut prin intermediul fabricarii unor bunuri pentru import/export, dar si prin extinderea culturii, pentru a trece de la 14.27 UDE, la 18.83 UDE. Desigur, a mai cerut si tot echipamentul necesar activitatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post LUNA CIREȘELOR
Next post CARNE DE PORC PENTRU FERMELE ROMÂNESTI