pioneer ;"
JAMES PATTERSON, MICHAEL LEDWIDGE GRĂDINA ZOOLOGICĂ PETER MAYLE, LECȚII DE FRANCEZĂ JAMES JOYCE, STEPHEN EROUL DAVID BALDACCI, TĂRÂMUL CELOR CINCI CERCURI CAMILLE AUBRAY, CINĂ CU PICASSO GABRIEL GARCIA MARQUEZ, CĂLĂTORIN PRIN EUROPA DE EST BLAKE CROUCH, MATERIA ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creatorsAVINCIS
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anuntat printr-un comunicat de presa ca in intervalul 11 -15 octombrie 2018, va trimite sumele de bani care se cuvin, de drept, fermierilor ...
Citește mai mult
MALTA TRAVELUniversitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti FGCR

Fără impozit la terenurile intravilane, din 2018!

Daca aveti o suprafata de pamant agricol care este intravilan, atunci dvs. (ca proprietar) nu va mai trebui sa platiti nici un impozit incadrat in regimul de impozitare diferențiat. In alte cuvinte, nu veti mai fi nevoit sa platiti catre stat nici macar cei 400 m2 din suprafata detinuti. De fapt, nu mai platiti impozitul corespunzator suprafatei de pamant pe care s-a construit. Aceasta lege va intra in vigoare pe data de 1 ianuarie 2018, deci abia anul viitor.

Una dintre camerele parlamentare au schimbat vechiul termen cu cel nou (acesta), in urma cererii de reexaminare a legii trimisa de președintele Klaus Iohannis catre Parlament. In aceasta din urma, domnia sa atragea atentia cu privire la ce spune legea: ultimele schimbari ale Codului Fiscal se aplica incepand cu terminarea celor 6 luni de la aprobare.   

nufarm.ro

”În opinia noastră, legea transmisă la promulgare nu îndeplinește nici cerințele stabilite de normele generale de tehnică legislativă privind claritatea și previzibilitatea prevăzute de Legea nr. 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, și nici pe cele speciale înscrise în Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Prin urmare, pentru a înlătura orice echivoc în aplicare, considerăm că este necesar ca în conținutul legii transmise la promulgare să fie stabilit momentul intrării ei în vigoare”, a spus președintele în cererea de reexamniare.

Amintim, totodata, pe aceasta cale si ca deputații (sau camera reprezentativa), avand competenta de camera decizionala, a adoptat, acum mai mult de 30 de zile, în unanimitate, o lege în acest sens.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*