pioneer ;"
Cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST s-a încheiat la Timișoara duminică, 21 aprilie, iar pe perioada celor trei zile de Salon producătorii de vin au oferit ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creatorsAVINCIS
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a anuntat ca urmeaza sa "scoata" un nou set de proiecte în cadrul priorității de investiții POR 2.1.A – Microîntreprinderi PENTRU FERMIERII ROMANI! Proiectele se ...
Citește mai mult
MALTA TRAVELUniversitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti FGCR
corteva

Fără impozit la terenurile intravilane, din 2018!

Daca aveti o suprafata de pamant agricol care este intravilan, atunci dvs. (ca proprietar) nu va mai trebui sa platiti nici un impozit incadrat in regimul de impozitare diferențiat. In alte cuvinte, nu veti mai fi nevoit sa platiti catre stat nici macar cei 400 m2 din suprafata detinuti. De fapt, nu mai platiti impozitul corespunzator suprafatei de pamant pe care s-a construit. Aceasta lege va intra in vigoare pe data de 1 ianuarie 2018, deci abia anul viitor.

Una dintre camerele parlamentare au schimbat vechiul termen cu cel nou (acesta), in urma cererii de reexaminare a legii trimisa de președintele Klaus Iohannis catre Parlament. In aceasta din urma, domnia sa atragea atentia cu privire la ce spune legea: ultimele schimbari ale Codului Fiscal se aplica incepand cu terminarea celor 6 luni de la aprobare.   

nufarm.ro

”În opinia noastră, legea transmisă la promulgare nu îndeplinește nici cerințele stabilite de normele generale de tehnică legislativă privind claritatea și previzibilitatea prevăzute de Legea nr. 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, și nici pe cele speciale înscrise în Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Prin urmare, pentru a înlătura orice echivoc în aplicare, considerăm că este necesar ca în conținutul legii transmise la promulgare să fie stabilit momentul intrării ei în vigoare”, a spus președintele în cererea de reexamniare.

Amintim, totodata, pe aceasta cale si ca deputații (sau camera reprezentativa), avand competenta de camera decizionala, a adoptat, acum mai mult de 30 de zile, în unanimitate, o lege în acest sens.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*