Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Ai ales să fii student USAMV:

Plăți ONLINE @USAMVB 

Poți plăti în siguranță toate taxele de studii necesare

Chiar dacă suntem departe, putem să rămânem aproape cu ajutorul tehnologiei. Acesta este refrenul/headline-ul/slagărul/leitmotivul/egida sub care se desfășoară campania de înștiințare a studenților că  au, totuși, la îndemână, un mijloc modern/virtual de plată a taxelor pentru studii.

Ce li se spune tuturor studenților de la USAMV București: pentru că suntem în era digitalului dominant, acum ai la îndemână sistemul de plăți online. Te face să fii  perfect în siguranță, pentru a îți achita toate taxele necesare activității de studii.

Autentifică-te în contul tău de Student USAMV – și, apoi, urmează pașii cuveniți pentru a achita cu cardul.

După autentificarea în carnetul online, veți regăsi în meniu secțiunea Financiar, iar în pagina astfel deschisă, butonul „Plăți“. După apăsarea acestui buton, se va deschide formularul de plată unde se va selecta contextul de școlarizare și taxa pe care doriți să o achitați online.

Se selectează Tipul taxei: Taxă de studii, Taxă de cazare, Altă taxă.

*

O șansă pentru:

MASTER

Dacă nu ai apucat să te înscrii la masterat, ai o șansă acum

Un master la Agronomie poate fi șansa ta de a te instrui în toamna asta. Într-un mod organizat. Și de a-ți ține mușchii intelectuali în priză. Cu un nesperat tonus.

Dacă nu te-ai înscris încă la master, avem vești bune pentru tine. USAMV București organizează a doua sesiune de admitere la studiile universitare de master.

Să faci un MASTER la USAMV București reprezintă o șansă remarcabilă. Noi l-am făcut și am prins (din zbor) această șansă unică. Au fost doi ani foarte frumoși. Pe care nu avem cum să îi regretăm.

Anul acesta, înscrierile au început încă de pe 4 august 2021. Sunt scoase la concurs atât locuri la buget, cât și la taxă la programele oferite de toate cele șapte facultăți.

Fii cu ochii pe siteuri și pregătește-te să te înscrii online:
https://usamv.ro/…/1079-admitere-master-sesiunea-a-ii-a…

MIHAIL GĂLĂȚANU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Corteva Agriscience semnează un acord cu Gaïago pentru dezvoltarea și comecializarea soluțiilor biofungicide la nivel global
Next post Erbicidarea de toamnă asigură un start bun al culturilor de cereale păioase!