Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

ALTE MODURI DE A ALEGE VINUL

In articolul trecut am vorbit (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) despre un mod simplu, elegant de a-ti impresiona prietenii sau iubita cand iesiti intr-o seara in oras sau pur si simplu, el reprezinta un alt mod de cunoastere, daca sunteti pasionati de vinuri. Astfel, am dat 3 sfaturi despre cum sa alegi un vin potrivit, iata si urmatorele 2:

Mancare si vin
  1. Ca un mic semn de “ATENTIONARE” inainte de a incepe articolul: sa nu iti fie frica de a incerca si alte metode de combinare intre vinuri si mancare, asta pentru ca aceste principii, asa cum le-am denumit, chiar sunt doar niste idei calauzitoare, si nu o regula de la care nu se poate deroga. Totodata, el reprezinta si prima noastra recomandare.

      2. Deci, o a doua recomandare este sa alegi vinul si in functie de persoana pe care o intalnesti, desigur in conditiile in care respecti si celalte principii (daca se poate si acestia vor). Daca un sauvignon blanc merge bine cu pestele, asta nu inseamna ca aroma vinului, care posibil sa nu-i placa, va face si o impresie buna.

Ramaneti aproape de noi pentru ca in urmatoarele zile vom posta mai multe articole cu privire la acest subiect, dar si alte sfaturi in materie de vinuri.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://topwines.ro/cum-alegi-vinul/

http://topwines.ro/avincis-vila-dobrusa-retail/

http://topwines.ro/tehnologii-de-invechire-la-vinuri-si-vinarsuri/

http://topwines.ro/kilometrul-192-sau-borna-cramei-siminoc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post CUM ALEGI VINUL
Next post Ce au căutat românii pe Google în 2016?