pioneer ;"
VINVEST, impreuna cu Asociația de Cultură și Promovarea Vinului VINVEST, va organiza in ziua de marți, pe data de 4 decembrie 2018, la ora 11.00, o conferința de presă ce pregateste ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creatorsAVINCIS
A fost aprobata o noua Hotarare de Guvern care urmareste adaugarea a 3.900.000 lei pentru anul 2018 la valoarea schemei de ajutor de stat în domeniul creşterii animalelor. Actul normativ ...
Citește mai mult
MALTA TRAVELUniversitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti FGCR

VA MAI FI PETRE DAEA MINISTRUL AGRICULTURII?

nufarm.ro

Cine va fi noul ministru al Agriculturii, acuma ca vechiul guvern al lui Grindeanu a fost dat jos? Va ramane in continuare Petre Daea in functie? La aceste intrebari raspunde agricult.ro.

In primul rand trebuie sa aducem aminte, daca nu sa mentionam, ca Presedintele Romaniei deja l-a desemnat in ziua de 27 mai ca candidat la functia de prim-ministru pe Mihai Tudose. Acuma, tot ce mai trebuie facut este sa-i fie acord votul de incredere de catre Parlament, in privinta listei cu viitorii membri ai guvernului, dar si programul de guvernare al ei. Iohannis l-a desemnat pe Tudose in urma discutiilor cu liderii de organizatii judetele ale PSD, totusi ei urmeaza sa mai aiba inca o şedinţa oficială miercuri (maine), cand se va acorda votul pentru lista cu miniştri.

Exista cateva surse politice care au acces la informatii secrete deocamdata si care fac parte din coalitia PSD-ALDE. In urma unor raspunsuri ale acestora la intrebarile agrointel, cel mai probabil va fi in continuare desemnat Petre Daea. Singurul lucru care ramane deocamdata clar este secretarul de stat și Daniel Botănoiu, care vor fi si in viitorul Guvern.

De asemenea, Mihai Tudose, care tocmai a fost desemnat ca premier este obligat de constitutie sa isi prezinte programul de guvernare si lista cu viitoriii membri ai guvernului pana pe data de 7 iulie 2017 (cu toate ca o astfel de data programata nu este obligatorie, ea uneori poate fi prelungita sau sa fie chiar mai devreme, intrucat Constitutia nu impune).

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*