Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

AGRO FOOD HUB

Produsele agro-alimentare bucovinene naturale și sănătoase, preparate cu grijă de meșteșugari locali, respectând rețetele moștenite din generație în generație, de zeci de ani, sunt mai aproape de consumatori, începând cu data de 1 martie.
Fundația „Open Fields” a demarat Nord Natural – un proiect de tip „food hub” cu scopul de a crea o punte între micii agricultori, procesatorii locali și consumatori în spiritul comerțului echitabil și al unei alimentații sănătoase.
Micii furnizori implicați în proiect sunt încurajați să păstreze ingredientele, rețetele și modul de producție tradițional. În plus, fiecare artizan aduce cu sine o poveste, despre tradiții, gastronomie și mod de a trăi.
Totodată, micii producători beneficiază de consiliere și asistență tehnică, au acces la consumatorul final prin comerț online, târguri, evenimente și magazine specializate, sunt plătiți corect și la timp și primesc îndrumare în vederea dezvoltării durabile.
În final profitul obținut este reinvestit în proiecte adresate comunităților vulnerabile.
În cadrul proiectului a fost înființat și magazinul online: www.nordnatural.rounde pot fi plasate comenzi ale produselor promovate de echipa Nord Natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Depunerea cererilor pentru subvențiile din 2018 a început!
Next post S-ar putea crește AJUTORUL DE MINIMIS DE LA 15.000 LA 25.000 DE EURO PE FERMA