Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Petre Daea: Acolo este ca la Auschwitz, porcii se trec în partea cealaltă și se pun pe foc

Seful MADR, Petre Daea, a mai facut o gafa, intrand, astfel, in randul prostiilor spuse de Guvernul Gafila, asa cum a fost supranumit de presa. In timpul televiziunii la Antena 3, reprezentantul ministerului agriculturii a realizat o analogie intre modul de ucidere al porcilor infestati cu virusul pestei porcine, cu Holocaustul.

„Virusul ar fi și în alt complex (din Tulcea – n.r.) care înseamnă 17.000 de capete. Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară.

Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă și se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenței, să stai cu 2000- 3000 de porci care trebuie sacrificați zilnic”, a declarat seful institutiei, pe data de 30.07.2018, in direct la televiziune.

Aceasta declaratie a starnit un val de comentarii la adresa ministrului, care mai de care, majoritatea dintre ele pledand pentru demisia lui. De exemplu, Mișcarea România Împreună a facut-o prin intermediul paginii ei de Facebook:

De asemenea, PNL a declarat, printr-un reprezentant al sau, Ionel Dancă, ca ministrul Daea ar trebui sa-si dea demisia pentru o asemenea gafa, numind-o “intolerabilă” “comparaţia victimelor de la Auschwitz cu incinerarea animalelor”.

“Astăzi, la prima oră, ministrul Agriculturii, Petre Daea, trebuie să-şi prezinte demisia şi să ceară scuze public victimelor Holocaustului de la Auschwitz. În caz contrar, o somăm pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă să îl demită urgent. Comparaţia victimelor de la Auschwitz cu incinerarea animalelor este intolerabilă şi trebuie sancţionată public imediat”, a spus Dancă pe pagina sa de pe reteaua de socializare, tot Facebook.

Totodata, nu este singura prostie spusa de guvernul actual saptamana aceasta (la interval de numai cateva zile intre), Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, confundand, in cadrul unei intalniri oficiale în Muntenegru, intr-o conferinţa comuna cu premierul muntenegrean, Pristina, capitala Kosovo, un stat nerecunoscut de România, cu Podgorica, adevarata capitala a Muntenegru.

https://www.facebook.com/andi.manciu/videos/1501821169963225/?t=2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post PESTA PORCINĂ AFRICANĂ continuă distrugerile în țară!
Next post O altă greșelă a fermierilor, prin care deseori pierd subvențiile de la stat