Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

MALTA șoimului MALTEZ

MALTA șoimului MALTEZ

Ați auzit de ȘOIMUL MALTEZ? Sunt sigur că da. Este mai mult o legendă. Și un thriller, de tipul best-seller. Adevărata comoară, este, v-o spun eu drept, chiar minunata alcătuire a Maltei, ca o destinație specială pentru turism.

O țară care și-a asociat numele unei celebre cărți/și autor: Dashiell Hammet. Și unui film, nu mai puțin celebru, cu celebrul actor Humphrey Bogart.

AERUL DIN CASBLANCA, EVADAT DIN FILMELE LUI BOGART
Dar și o țară romantică, una care merită asociată cu atmosfera nemaimpomenită/de neegalat din filmele ca și Casablanca.

O țară unde vara eternă este la ea acasă, unde Paradisul ia forma unei insule temperamentale, înfierbântată de vipie. Unde norii cumulus învăluie insulele.

Regimul unei țări insulare nu are nimic din datele climei unui continent. Malta este deja o fortăreață de pământ într-o nesfârșită întindere de apă.Poate cel mai bine ar fi să o vezi în prag de toamnă.

TÂRGUL DE VINURI DIN MALTA

DE PRIMA CLASĂ MONDIALĂ, CU O VEDERE/PRIVELIȘTE PE MĂSURĂ
Una dintre atracțiile inegalabile ale Maltei. Am reușit să fiu prezent la el de două ori, până acum. Prima dată, prin anul 2007-2008. Drept care și amintirea mi se estompase puțin.

Anul ăsta l-am vizitat din nou.

Ca întotdeauna, ea s-a desfășurat, pe parcursul a patru nopți, în Gardenia superioară: Grădinile Barrakka din Capitala, La Valletta, de altfel și capitală europeană a culturii din acest an, în perioada 9 – 12 august, în fiecare seară, începând de la ora 19 până, hăt, către/spre miezul nopții.
Fiecare dintre cele patru seri ale târgului (joi, vineri, sâmbătă, duminică) este plină-ochi de vin și, în egală măsură, de euforie/bucurie. Și promite să fie la fel de magică ca întotdeauna, cu o mare varietate (revărsare) de vin, mâncare de bună calitate și muzică capabilă să ridice în picioare și un nonagenar. Atmosferă exuberantă, apusuri de soare în tușe sentimentale, de vară malteză, vinuri delicioase, muzică excelentă și ospitalitate prietenoasă, Festivalul Vinului Emanuel Delicata(Classic) este unicul.

 WORLD-CLASS WINE 🙂
As always, it took place over four nights at the Upper Barrakka Gardens in Valletta, this year’s European Capital of Culture, from the 9th to the 12th August 2018, every evening from 7 pm till midnight. 

Each one of the four wine-and-joy filled evenings proved to be as magical as ever, with a great line-up of wine, food and music. Balmy, starlit Maltese summer sunsets, delicious wines, great music and friendly hospitality, the Delicata Classic Wine Festival is all rolled into one.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post MENTIUNEA DE CALITATE “PRODUS MONTAN” obținută de încă un apicultor
Next post Cartea de vacanță