Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

CUM poți afla TOT în orice secundă despre SUBVENȚIILE EUROPENE

Portalul care reglementeaza informatiile despre fondurilor europene a fost adus la zi, a declarat de curand Corina Creţu, comisarul european pentru Politică Regională. Pe website-ul autoritatii puteti gasi toate informatiile necesare despre sumele din fonduri europene care au fost accesate de către fiecare ţară.

„Portalul pe care l-am creat pentru o mai bună transparenţă – Platforma de date deschisă (Open Data Platform) – a fost actualizat de către colegii mei şi poate fi vizualizat pe site-ul Comisiei Europene. Fiecare cetăţean poate vedea evoluţia din fiecare ţară a Fondurilor Structurale şi de Investiţii pentru perioada 2014-2020”, a scris Corina Creţu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Portalul va poate oferi date referitoare si la planificarea şi implementarea fondurilor disponibile, plăţile Uniunii Europene către fiecare ţară şi realizările la nivelul fiecărei ţări.

România a primit o suma in valoare de 30,88 miliarde de euro, pentru perioada 2014 – 2020, pentru 8 programe, adica o medie de cam 1.548 de euro de persoană. La această sumă, statul român a mai pus in plus inca 5,86 miliarde de euro.

Din totalul sumei alocate tarii noastre, pana acuma au fos t accesate numai 26% (7,89 miliarde de euro), parte majoritar din ea, de 20% (6,12 miliarde de euro), o fiind plăţile iniţiale, 4% prefinanţările iniţiale şi 2% prefinanţările anuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Planta de armurariu și beneficiile ei extraordinare, recomandat mai ales pentru diabetici!
Next post Petre Daea spune despre cormorani că ar face “baie în piscine”, în cadrul CE