pioneer ;"
Cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST are loc în acest weekend la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara și va fi una specială pentru iubitorii de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creatorsAVINCIS
Bugetul stabilit pentru programul de încurajare a consumului de fructe şi legume în şcoli din intervalul 2019/2020 au fost aprobate in urma cu cateva saptamani, pe data de 27 martie. Pentru ...
Citește mai mult
MALTA TRAVELUniversitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti FGCR
corteva

A fost prelungit termenul de depunere a proiectelor de finanțare din sectorul pomicol

nufarm.ro

MADR, prin DGDR- AM PNDR, a transmis persoanelor interesate ca termenul de depunere al proiectelor pentru submăsura 16.1a “Sprijin pentru înfiintarea și funcționarea grupurilor operaționale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul pomicol” va fi prelungit până la data de 10 aprilie 2019, ora 16.00.

In contextul in care proiectele realizate din acest domeniu de antreprenori sunt, cele mai multe dintre ele, bazate pe idei inovatoare, MADR a acceptat cererile la unison ale fermierilor de a prelungi termenul de depunere.

În acest moment se desfasoara sesiunea de depunere a proiectelor privind sub-măsura 16.1a “Sprijin pentru înfiintarea și funcționarea grupurilor operaționale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul pomicol”, care are drept scop principal promovarea inovării și cooperării în sectorul agroalimentar,  prin crearea de proiecte-pilot și de noi produse, practici și tehnologii.

Sesiunea de depunere a Cererilor de Exprimare a Interesului (CEI) pentru etapa intai a avut un succes incredibil, intrucat antreprenorii au depus un număr de 73 CEI pentru obtinerea unor finantari ale submăsurii 16.1a.

Ulterior finalizarii procesului de evaluare și selecție pentru etapa intai, au fost invitate, în urmatoarea etapa de depunere din submăsura 16.1a, un număr de 17 de potențiale Grupuri Operaționale.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*