Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Proprietățile incredibile ale florilor de sânziene

Sânzienele se sarbatoresc in fiecare an pe data de 24 iunie, al caror corespondent simbolic (sau materializat) sunt florile de sanziene, care au o multime de beneficii pentru corp, asa ca sa le aflam secretele chiar astazi!

Sânzienele sunt zânele bune cu părul bălai, jucăușe și mereu vesele. Sa nu le incurcati cu ielele, care-s zânele rele și întunecate ale pădurii, care provoaca numai durere sufletului uman.

Florile care simbolizeaza aceasta sarbatoare, datorita proprietatilor lor magice, au primit numele de sanziene.

În ziua de 24 iunie se spune că ele amuţesc cucul să nu mai cânte și elimina răul și vindeca oamenii bolnavi de afectiunile lor, fizice sau sufletesti. Ulterior acestei zile, femeile care nasc și poartă pe cap cununi de flori de sânziene au o naștere fericita si usoara, precum și un copil sănătos și frumos, iar fetele tinere care au la pla brâu flori de sânziene isi vor gasi sufletul pereche, in cursul anului respectiv.

BENEFICIILE PRINCIPALE:

  • una dintre beneficiile esentiale ale florilor este functia de REGLARE ȘI VINDECARE A GLANDEI TIROIDE; atat in hipotiroidism, cât și în hipertiroidism.
  • scad riscul dezvoltarii nodulilor la glanda tiroidă și a cancerului tiroidian.
  • scad gradul de acumulare a lichidelor în corp, cu proprietati pozitive mai ales in ceea ce priveste circulația sanguină și limfatică,
  • protejează organismul de tumorile ganglionare.
  • curata sângele și te scapa de acidul uric aflat în exces.
  • scade spasmele și ușurează durerile nașterii.
  • extern, poate vindeca boli ale pielii, precum: furuncule, ulcerații, eczeme, râie, psoriazis, în plăgi maligne pe piele, în caz de reumatism, artroză și nevralgie intercostală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Sectorul zootehnic = dezvoltare proastă
Next post IMPERIAL CHRISTMAS GALA II – Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna