Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Fermierii români, într-un număr tot mai mare, aleg produsele Corteva Agriscience

În sezonul 2021-2022, numărul clienților care mizează pe soluțiile propuse de compania internațională Corteva Agriscience a crescut semnificativ. Comparativ cu anul precedent, peste 9.100 de ferme au ales semințele de porumb de înaltă calitate ale brandului Pioneer® și peste 6.100 au optat pentru semințele de floarea-soarelui. Soluțiile moderne de protecția plantelor  Corteva a crescut cu peste 10.000 de clienți față de anul trecut.

Principalii factori care au determinat creșterea numărului de clienți au fost introducerea constantă a unui număr tot mai mare de produse inovatoare pe piața din România, precum și diversitatea portofoliului de porumb, floarea soarelui și rapiță, care le permite cultivatorilor să se orienteze către hibrizii din ce în ce mai bine adaptați condițiilor climatice aflate într-o continuă schimbare.

Simultan, fermierii români au apreciat avantajul programului “One Face”, care este o abordare unică în Corteva Agriscience, ce implică unificarea serviciilor pentru clienți la nivelul unui singur reprezentant de vânzări pentru a le facilita colaborarea cu compania – atât pentru produsele de protecția plantelor, cât și pentru semințe.

“Corteva Agriscience lucrează în beneficiul clienților săi pentru a le oferi cele mai bune produse inovatoare care să-i ajute să depășească provocările cu care se confruntă agricultura din zilele noastre. Legătura cu fermierii este cea mai  importantă pentru noi și încercăm să le oferim cele mai potrivite soluții”, spune Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova. “Abordarea unică a serviciilor pentru clienți ne ajută să purtăm o conversație directă cu fermierul pentru a afla  dificultățile, cât și nevoile acestuia. Clienții și partenerii noștri sunt pe primul loc și continuăm să-i servim la standarde înalte.”

About Corteva

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) is a publicly traded, global pure-play agriculture company that provides farmers around the world with the most complete portfolio in the industry – including a balanced and diverse mix of seed, crop protection and digital solutions focused on maximizing productivity to enhance yield and profitability. With some of the most recognized brands in agriculture and an industry-leading product and technology pipeline well positioned to drive growth, the company is committed to working with stakeholders throughout the food system as it fulfills its promise to enrich the lives of those who produce and those who consume, ensuring progress for generations to come. Corteva Agriscience became an independent public company on June 1, 2019, and was previously the Agriculture Division of DowDuPont. More information can be found at www.corteva.com.
Follow Corteva Agriscience on FacebookInstagramLinkedInTwitter and YouTube. 

™ ® Trademarks of Corteva Agriscience and its affiliated companies.

Media contact
Georgiana Ajderov
Corporate Communications Consultant, Romania
T: +400754228975
georgiana.ajderov@corteva.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post Corteva raportează rezultatele financiare din al doilea trimestru și prima jumătate a anului 2022, cu proiectii de vânzări nete și castiguri anuale în creștere
Next post O nouă serie de fermieri campioni la rapiță cu hibrizi Pioneer