Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

Despre mituri: BEREA NU ÎNGRAȘĂ!

Berea nu ingrasa
Berea nu ingrasa

Berea NU îngrașă!

 

Consumată moderat, berea nu îngrașă –  aceasta este concluzia la care au ajuns nutriționiști, care mentioneaza importanta unui aspect foarte important, daca dorim sa ne bucuram cat mai mult de pe urma beneficilor nutriționale ale acestei băuturi-aliment: moderația!

Conform nutriționiștilor, exista anumite substanțe derivate din hamei care au sanse mari in a ajuta la prevenirea obezității, îmbunătățind metabolismului lipidelor și mentinand stabila depunerea excesivă a grăsimii pe vasele de sânge.

Din punct de vedere al aportului caloric, berea are un conținut mic de calorii, iar dacă este consumată cu moderație nu îngrașă, spun specialiștii: 350 de ml de bere conțin 150 de calorii, 13 g de carbohidrați, 1.5 g de proteine, 0 g de grăsimi și 5% alcool. Pe bună dreptate, berea poate face parte dintr-un stil de viață sănătos datorită în special conținutului său de peste 90% apă și a unui aport de vitamine importante pentru starea de bine a organismului, vitaminele B2 şi B6, alături de sodiu”, afirmat dr. Corina Zugravu.

 

Pentru alte stiri si posibilele beneficii nutriționale, dar si despre rolul berii in curele de slabire, ramaneti aproape de noi – in urmatoarele zile vom publica mai multe articole despre aceasta tema.

Alte articole:

http://beeruniversity.ro/2016/06/21/5-beneficii-putin-stiute-ale-consumului-de-bere/

http://beeruniversity.ro/2016/06/11/ce-a-fost-la-euro-2016-franta-romania-2-1-ocazii-imense-ratate-de-b-stancu/

http://beeruniversity.ro/2016/06/06/peroni-nastro-azzurro-lanseaza-piccola-in-romania/

http://beeruniversity.ro/2016/04/07/despre-piata-berii-in-2015/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post S-a deschis primul Kaufland din cartierul Ferentari
Next post JIDVEI, SERIE NOUĂ