Publicitate în derulare

1 / 7
Avenue Hotels
2 / 7
Havana
3 / 7
Corteva
1 / 4
Jameson
2 / 4
Avincis
3 / 4
VIN LA MUNTE
4 / 4
ADMITERE USAMVB

BCR LEASING: Cine primește cele mai multe finanțări?

 BCR LEASING IFN raporteaza cresteri cu  46% ale finantarilor pe primul semestru al acestui an

 

  • Valoarea totala a finantarilor acordate pe primul semestru 2016 este de 119  mil euro
  • Finantarile pentru autoturisme si vehicule comerciale usoare au crescut cu 51%
  • Microintreprinderile si IMM-urile reprezinta 88% din portofoliul finantarilor acordate de companie
  • BCR Fleet Management a livrat in primele 6 luni un numar dublu de vehicule fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la o flota totala de peste 3.200 de unitati

BCR Leasing IFN a inregistrat o crestere cu 46% a vanzarilor pe primul semestru al acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, compania raportand evolutii pozitive pe principalele categorii de bunuri finantate. Cele mai importante cresteri au vizat segmentele de vehicule comerciale usoare si autoturisme, unde volumele finantate au crescut cu 77% respectiv 43% fata de primul semestru 2015. Valoarea totala  a finantarilor acordate in prima jumatate a acestui an a fost de 119 milioane euro, in timp ce profitabilitatea companiei a atins 14,5 mil. Lei conform standardelor IFRS.

investing_business_desk
Business

Configuratia portofoliului BCR Leasing IFN la finele perioadei de raportare era de 79% leasing auto si 21% leasing pentru echipamente si utilaje. Segmentul de autoturisme si vehicule comerciale usoare reprezenta 30% din volumul total al finantarilor companiei iar vehiculele comerciale grele, 49%.

Finantarile pentru echipamente au crescut cu 17% fata de prima jumatate a anului trecut, compania propunandu-si sa creasca in continuare vanzarile, prin finantarea cu prioritate a sectoarelor productive.  In cadrul acestui segment, 35% dintre finantari au mers catre agricultura, 23% in constructii, 17% in diverse sectoare industriale, diferenta de 25% fiind impartita intre domeniul medical, energie, industrie alimentara si servicii.

In aceeasi masura in care sustinem sectoarele productive din industrie, transporturile, serviciile si comertul, ne propunem sa contribuim la sustinerea financiara a intreprinzatorilor din agricultura, pentru a-i ajuta sa exploateze mai eficient potentialul existent. Dorim sa promovam produsele noastre de finantare pentru fermieri ca solutii pentru investitii in echipamente agricole, inclusiv pentru co-finantare in cazul unor proiecte derulate cu fonduri europene,” a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing IFN.

Microintreprinderile si IMM-urile constituie 88% din portofoliul finantarilor acordate de BCR Leasing IFN in prima parte a anului, confirmand astfel ca leasingul reprezinta pentru companii cea mai potrivita solutie de finantare a investitiilor.

Prezenta ofertelor de finantare ale BCR Leasing in reteaua BCR si in retelele partenerilor faciliteaza accesul clientilor la informatie si finantare.

In privinta leasingului operational, BCR Fleet Management, subsidiara specializata a BCR Leasing IFN, a livrat in primele 6 luni din acest an un numar dublu de vehicule comparativ cu perioada similara a anului trecut ajungand la o flota totala de peste 3,200 de vehicule. Tot in aceasta perioada, un numar consistent de vehicule care au ajuns la final de contract au fost reinnoite in proportie de peste 90%. Cresterea neta la nivelul flotei a fost de aproximativ 30%, in linie cu asteptarile companiei de la aceasta perioada. Aproximativ 70% din flota companiei este utilizata in regim de leasing „full service”, in timp ce serviciile de management de flota privesc 30% din aceasta. Fata de anul precedent, numarul de clienti al companiei a crescut cu 58%. Numarul de vehicule comandate pana in prezent, care urmeaza a fi livrate in a doua jumatate a anului, cumulat cu livrarile din primul semestru, converg catre un rezultat care va atinge tinta de business pe care BCR Fleet Management si-a fixat-o la inceputul anului.

 

BCR LEASING IFN S.A., companie membră a Grupului Banca Comercială Română, parte a ERSTE Group, infiintata in 2001, oferă servicii de leasing financiar intern pentru achiziţionarea de autovehicule, flote, echipamente şi utilaje industriale, masini agricole, aparatură medicală, etc. Prin subsidiara sa specializata, BCR Fleet Management, compania ofera, de asemenea, servicii personalizate de leasing operational si management de flote pentru un numar extins de autovehicule si vehicule comerciale usoare. BCR LEASING IFN S.A. deţine o largă reţea naţională prin care ofera servicii de finantare şi un portofoliu important de clienţi, din toate sectoarele de activitate.

Alte articole:

http://www.drinkfood.ro/2016/08/19/bere-si-mancare-despre-cunoscutele-beri-din-cehia/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/19/tehnici-de-marketing-modalitati-de-interactionare-cu-fanii/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/18/subventii-apia-ce-le-promite-achim-irimescu-fermierilor-in-legatura-cu-platile-din-sectorul-zootehnic/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/18/bookfest-trece-prutul/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous post BERILE DIN CEHIA după Revoluția de Catifea
Next post TEHNICI DE MARKETING: Cum să-ți menții profitul pe termen lung