A doua ora, trebuie sa luati cateva oua si sa le bateti impreuna cu sare si dati puiul prin ele. Acuma, ca sa stiti, acel aspect crocant sau crispy se formeaza de la fulgii de porumb (probabil ca vestita companie KFC le trece prin altceva si utilizeaza mult ulei), pe care ii vom maruntii usor.
A treia oara, ultima etapa, este de fapt continuarea primei, in care luati puiul taiat (deja trecut prin ce am spus) si le mai treceti si prin fulgii de porumb. Punem putin ulei in tigaia de fierbere si introducem bucatile de pui la prajit. Le mai schimbati pe laterale ca sa se fiarba cat mai bine. Desigur ca cel mai bine ar fi sa va mai luati de la magazin si niste maioneaza cu usturoi.
http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/
http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/
http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/