EGGfish & Denominazione di Origine Controllata
Chiar așa, ce gust are ITALIA? Ați mâncat-o vreodată? Ați ronțăit-o? Dacă da, ce gust are? Noi am fost și noi la o nouă ediție de GUSTUL ITALIEI/ZIELE ITALIEI/SĂPTĂMÂNA ITALIEI, nu cu mult timp în urmă. Desfășurat, așa cum ne-a obișnuit în ultimele dăți, la Club Fratelli, în Tei.
(CRISTIAN GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU)
OUĂ DE PEȘTI. PEȘTI ȘI OUĂ
Ce ne-a impresionat cel mai mult?Egg-fish și uleiul de măsline onctuos, vâscos, de-ți lăsa gura apă. Da. Și o notă mare, foarte mare pentru gemul de icre, cu granulație fină, emulsionat, care în engleză/sau din engleză s-ar traduce prin OUĂ DE PEȘTI… o DEGUSTARE mirobolantă și rafinată! Ce mai, minunății de broscari, din peninsula încăpătoare precum o cizmă…mai ales acum, când se apropie și ziua Italiei! Au defilat prin fața noastră 23 de firme care au legătură cu Italia.
Și toate au fost minunate…